Pieter Hennipman diner

Doel

De stichting organiseert jaarlijks het Pieter Hennipman Diner. Met dit diner wil de stichting geïnteresseerden en kenners van het werk van Hennipman de gelegenheid bieden om met elkaar in contact te komen en met elkaar van gedachten wisselen over actuele aan Hennipman gerelateerde thema’s.

Agenda

Het volgende Pieter Hennipman Diner vindt plaats op 26 juni 2018. Klik hier om u aan te melden.

Sprekers:

Joel Mokyr, professor in de Economie en Geschiedenis aan Northwestern University in de Verenigde Staten. Mokyr zal spreken over het economische groei in relatie tot technologische verandering.

‚Äč

Angélique Wouters, Marketing Director bij Wolters Kluwer, verantwoordelijk voor digitalisering en e-commerce. Wouters zal spreken over de impact van technologische innovatie en digitalisering op de business models en concurrentiekracht van bedrijven.

Voorgaande diners

Een overzicht van sprekers op voorgaande diners vindt u hier.

Het eerste diner vond plaats op 24 maart 2010 bij het Ministerie van Economische Zaken in Den Haag.

Het tweede diner vond plaats op 15 juni 2011 te Amsterdam en werd mede mogelijk gemaakt door bijdragen van Robeco en De Nederlandsche Bank.

Het derde diner vond plaats op 27 maart 2013 bij Van Doorne en werd mede mogelijk gemaakt door De Nederlandsche Bank.
Het
vierde diner vond plaats op 26 maart 2014 bij Van Doorne.
Het vijfde diner vond plaats op 25 maart 2015 bij Van Doorne.

Het zesde diner vond plaats op 16 maart 2016 bij Van Doorne.

Het zevende diner vond plaats op 22 maart 2017 bij Van Doorne.

Pieter Hennipman Stichting
Faculteit Economie en Bedrijfskunde